Másfél hónap üzemidőt kínál a Garmin okosórája

garmin enduro 2 okosóra
Garmin Enduro 2
Vágólapra másolva!
Folyamatosan aktív GPS mellett közel egy hétig is elmehet az Enduro 2.
Vágólapra másolva!

Frissítette a rendkívüli állóképességet igénylő atlétáknak szánt okosóráját a Garmin, az Enduro 2 modell messze legnagyobb érdekességét a termékkategóriában meghökkentően hosszú akkus üzemideje jelenti. A vállalat szerint a beépített napelemes töltésnek köszönhetően szimpla okosórás módban elég lehet 46 naponta töltőre dugni, míg folyamatosan aktív GPS mellett 150 órán át is bírhatja a termék. Napelemes töltés nélkül 34 napra és 110 órára rúgnak ezek az értékek.

Garmin Enduro 2 Forrás: Garmin

A fizikai ellenállóság érdekében az Enduro 2-t megerősített szerkezetű polimer házzal, titán hátlappal, továbbá zafírkristály kijelzővédő üveggel szerelték, száz méter mélységig vízálló. A pulzus mellett véroxigénszintet tud mérni, figyeli a stressz szintjét és az alvást, kismillió sport esetében képes dokumentálni a teljesítményt, figyelmeztetésekkel segítheti sportolás közben az energia beosztását.

Garmin Enduro 2 Forrás: Garmin

Az 1,4 hüvelykes és 280×280 pixeles AMOLED kijelzővel szerelt, Androiddal és iPhone-nal is kompatibilis Enduro 2 már elérhető, az üzemidejéhez hasonlóan pedig az ára is sokkoló, Európában bruttó 1100 eurót,

durván 439 ezer forintot kér érte a Garmin.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!