Büntetést kapnak a tabletekkel dobálózó focisták

Horizontal SPORT PORTRAIT
(FILES) In this file photo Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers warms up prior to their NFC Championship game against the Green Bay Packers at Lambeau Field on January 24, 2021 in Green Bay, Wisconsin. - If it is true that there are no second acts in American lives, Tom Brady clearly didn't get the memo. The greatest quarterback in NFL history is poised to add another improbable chapter to his two-decade career on Sunday when he leads the Tampa Bay Buccaneers in the Super Bowl against the Kansas City Chiefs. (Photo by Stacy Revere / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP)
Vágólapra másolva!
Elege lett az NFL-nek, miután Tom Brady mérgében újabb szponzori gépet pusztított el.
Vágólapra másolva!

A dühöngő játékosok és edzők mellett az amerikai futballt nézők a Surface táblagépek látványához is hozzászokhattak, a Microsoft és az NFL 2013 óta tartó partneri együttműködése miatt az összes csapatnak Surface táblagépeket kell használnia a nyilvánosság előtt. Szerencsére nem csak libegtetniük kell azokat, a hozzájuk csatolt további technológiák jóvoltából a meccsek során az edzők és a játékosok például azonnal visszanézhetik az előző játékszakaszt, vagy állóképeken tollal rajzolgatva beszélgethetnek a stratégiáról.

Tom Brady már bemelegítés közben sem tűnik olyannak, akire érdemes volna meccs közben rábízni egy hímes tojást Forrás: AFP/2021 Getty Images/Stacy Revere

Az együttműködés közel egy évtizede során jó néhány Surface távozott az örök vadászmezőkre a meccsek során, ám a múlt héten Tom Bradynek rögtön kettőt is sikerült dühében elpusztítania, alacsonyan repültek a Tampa Bay Buccaneers irányítója közelében a Surface Prók. A tavalyi eset után ezzel hirtelen háromra lőtt ki a karrierje során dühében megsemmisített táblagépek száma, ami statisztikailag szignifikánsnak mondható.

Az NFL megelégelte ezt a helyzetet, és mind a harminckét csapatnak tájékoztatást küldött, hogy jelentős büntetésre számíthatnak, ha rajtakapják őket a Microsoft táblagépeinek elpusztításán.

– kért bocsánatot Brady a legutóbbi eset után.

Érdekesség a Microsoft és az NFL együttműködése kapcsán, hogy a Surface gépek hirdetése helyett eredetileg az Xbox One reklámozásáról szólt, a gyártó minden amerikaifoci-rajongónak el kívánt adni egyet, hogy azon kövessék a kedvenc sportjukkal kapcsolatos híreket és statisztikákat, elemezzék a folyó meccseket, ám totális bukásnak bizonyult az ötlet. A sikertelenség miatt Surface-központúvá vált partnerség a törés-zúzás helyett inkább csak azzal került be a hírekbe, hogy a kezdeti időkben a kommentátorok rutinszerűen iPadeknek, iPadhez hasonló eszközöknek, esetleg hamisított iPadeknek titulálták a szponzori Surface tableteket, aminek nem örültek a főnökeik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!