Októberben jön a Windows 10 idei frissítése

windows 10 may 2019 update
Windows 10 May 2019 Update
Vágólapra másolva!
Csodákat biztos nem hoz majd, ám a többségnek jobb is ez így.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a Windows 10 takaréklángon történő szervizelése, a Microsoft hivatalosan is megerősítette a titoknak eddig sem minősült tényt, hogy hamarosan megérkezik belőle a következő főverzió. A vállalat szóvivője szerint a 22H2 verziójelzésű kiadás idén októberben jelenik meg, és az eddig megszokott sémának megfelelően Windows 10 October 2022 Update néven fog hivatkozni rá.

Várhatóan 2025 végéig kap funkcionális és biztonsági frissítéseket a Windows 10 Forrás: Microsoft

A Windows 10 következő verziójának előzetese már jó ideje elérhető a Windows Insider nyilvános tesztelői programban, és most már biztosnak tűnik, hogy semmiféle látható újítást sem hoz majd az éppen aktuális 21H2 verzióhoz képest, feltehetően csak pár motorháztető alatti fejlesztést tartalmaz.

Ez nem feltétlenül rossz hír a felhasználók számára, hiszen így legalább minimális annak az esélye, hogy problémákat okoz.

A Windows 10 jelenlegi és naprakészen tartott 21H2 főverzióját használóknak csak egy pici frissítést kell majd telepíteniük a 22H2 verzióra való átálláshoz a Windows Update-en keresztül, így a számítógépezők többségének jó eséllyel fel sem tűnik majd, hogy a Microsoft automatikusan áttette őket az operációs rendszer újabb változatára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!