Mellbevágóan drága a GE okos robotmixere

ge profile smart mixer konyhai robotgép okos mixer
GE Profile Smart Mixer
Vágólapra másolva!
Nem javít eleget a konyhai mérleg funkció az ár-érték arányán.
Vágólapra másolva!

A leginkább az IKEA-hoz hasonlítható Crate & Barrel áruházlánc büszkén bejelentette, hogy exkluzívan a kínálatában elérhetővé vált a GE Profile Smart Mixer okos konyhai robotmixer. A közleménye szerint a „modern élet egyszerűsítésére" kitalált termék természetesen rendelkezik a beállítására használható és recepteket ajánlgató mobilappal, a vevők az Amazon Alexán és a Google Asszisztensen keresztül hangutasításokkal is vezérelhetik a működését.

Az elsősorban tészták keverésére való robotgép két érdekes innovációval is rendelkezik: egyrészt a beépített mérlegfunkcióval mérhető a keverőtáljába öntött hozzávalók súlya, másrészt pedig a keverés során a motor által kifejtendő nyomaték alapján képes megállapítani, hogy megfelelő sűrűségű és konzisztenciájú-e az éppen kevergetett tészta. A témánál tartva a Crate & Barrel nagyon büszke rá, hogy ez az első szénkefe nélküli motorral szerelt okos mixer az Egyesült Államok piacán.

A GE Profile Smart Mixer remek terméknek tűnik, azonban modern élet ide vagy oda, a 999 dolláros (nettó 389 ezer forintos) ajánlott fogyasztói ára könnyen megakadhat a legtöbb otthon tésztát sütögetni kívánó torkán.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!