Meglepetést hozott a The Last of Us tévésorozat előzetese

the last of us hbo naughty dog
Ellie (Bella Ramsey) és Joel (Pedro Pascal) a The Last of Us tévésorozatban
Vágólapra másolva!
Joel és Ellie eredeti szinkronszínészei is felbukkantak a kedvcsinálóban.
Vágólapra másolva!

A rajongók nagy örömére január közepén az HBO jóvoltából befut a The Last of Us tévésorozatos adaptációjának első része. Az első évad nagy vonalakban az első játékot dolgozza majd fel, a főszereplő Joel és Ellie duó megformálásért Pedro Pascal és Bella Ramsey felelnek. Egyelőre viszonylag kevés konkrétumot tudni projektről, ám a nemrég kiadott trailert és jó néhány fotót követően most érkezett egy két perces kedvcsináló, ami felettébb hűnek tűnik az alapanyaghoz.

A mostani előzetes elsősorban Joel és Ellie kapcsolatát feszegeti, plusz akciójelenetekkel próbálja felkelteni a nézők érdeklődését. A mozgókép meglepetése, hogy főszereplők eredeti szinkronszínészei is feltűnnek benne: az Ellie hangját adott Ashley Johnson a csecsemőjét tartó anyaként 1:30 környékén látható, míg a Joelt megszólaltatott Troy Baker a távcsöves puskával sétáló férfiként 1:49-nél tűnik fel.

Régóta tudni lehetett, hogy mindketten kaptak valamiféle kisebb mellékszerepet a tévésorozatos feldolgozásban, de kedvcsináló anyagban most voltak először láthatóak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!