NFT-s üzletelésbe próbálhat bonyolódni a Winamp

winamp
Egyelőre csak tákolják a Winampot, hogy működjön a modern számítógépeken, de a jövőben új funkciókat is kaphat
Vágólapra másolva!
Tudják jól a fejlesztők, hogy mi lesz a felhasználók reakciója a technológia említésére.
Vágólapra másolva!

Sok évnyi szunnyadást követően nemrégiben váratlanul visszatért a fénykorát a kétezres évek első felében élt Winamp zenelejátszó. A fejlesztők egyelőre az érdemi modernizálási kísérletéig sem jutottak el, jelenleg csak a magára hagyás évei alatt keletkezett kompatibilitási problémákat próbálják javítani, plusz évtizedes bugok javításán ügyködnek.

Egyelőre csak tákolják a Winampot, hogy működjön a modern számítógépeken, de a jövőben új funkciókat is kaphat Forrás: Origo

A napokban megjelent a szoftverből az 5.9.1 RC2 jelzésű változat, a sejtett hibajavítások mellett ráadásul új funkciót is hozott, az NFT formájában zenéket vásároltak képesek beimportálni a dalokat a zenekönyvtárukba. A megoldás egyelőre rendkívül fapados, az importálás el sem végezhető teljes mértékben a zenelejátszón belül, mivel a Winamp beépített böngészője még az Internet Explorer 10 motorjára épül, így képtelen megjeleníteni a modern weblapokat.

Egyelőre nem teljesen világos, hogy végső soron mi a fejlesztők célja a Winamp telepítéskor opcionálisan kikattintható NFT-komponenssel, a feltételezések szerint bevételi forrást próbálnak majd avanzsálni belőle.

Az új verzió változtatási jegyzékét a Winamp fórumán megosztott „DJ Egg" viszont nyilvánvalóan tisztában van azzal, hogy meglehetősen halott ügyről van szó:

– írta a bejelentés alján.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!