Csúszik a felújított The Witcher 3 megjelenése

Geralt of Rivia, Witcher, játék, sorozat
Geralt of Rivia, a Witcher.
Vágólapra másolva!
Átvette a CD Projekt egyik saját csapata az eredetileg megbízott Sabertől a projektet.
Vágólapra másolva!

Izgatottan várták az áprilissal megkezdődött második negyedévet a The Witcher 3: Wild Hunt rajongói, hiszen a CD Projekt specifikus dátum nélkül mostanra ígérte a játék felújított változatának leszállítását. A vállalat által „next-gen frissítésnek" titulált verzió számos grafikai fejlesztést tartalmaz, az új játékkonzolokon és számítógépeken egyaránt támogatja a valós idejű sugárkövetést, a belsőleg elvégzett munkák mellett pedig várhatóan ráncfelvarrásokat végző rajongói modokat is tartalmazni fog.

The Witcher 3: Wild Hunt Forrás: CD Projekt

A felújított változat elkészítését a Saber Interactive-ra bízta a CD Projekt, ez a fejlesztőcég a The Witcher 3 Nintendo Switchre készült portjával már bizonyított, azonban a jelek szerint valami nagyon félrecsúszott, a lengyel kiadó ugyanis visszavette tőle projektet.

A CD Projekt tájékoztatása szerint a következő generációs változat fennmaradt fejlesztési munkálatait házon belül végzi majd el, jelenleg a szükséges munka felmérése folyik, így csak a jövőben lesz képes tájékoztatást nyújtani a várható megjelenési időről. A második negyedéves kiadásból ennek megfelelően semmi sem lesz, a vállalat a rajongók megértését kéri, a megfelelőnek vélt időben további tájékoztatást nyújt majd a projekt kapcsán.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!