Átvihetőek a Bethesda Launcher játékai a Steamre

bethesda the elder scrolls skyrim videojáték
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Vágólapra másolva!
Két héten belül lekapcsolja a saját digitális boltját a vállalat.
Vágólapra másolva!

Eredetileg sem bizonyult nagy sikernek a Bethesda saját digitális játékboltja és játékindítója, a Microsoft általi felvásárlást követően pedig egyes gamerek nagy örömére végleg szükségtelenné vált, így 2022. május 11-én végleg nyugdíjba vonul.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Forrás: Bethesda

A Bethesda Launcherben pénzt költötteknek nem kell megijedniük, elérhetővé vált a megvett játékokat, a belső fiókegyenleget, továbbá a felhőbe mentett játékállások javát pár perc alatt a Steamre átköltöztető segédeszköz. A használatához a gamereknek csak be kell jelentkezniük a böngészőben a Bethesda-fiókjukba, majd ezen az oldalon kezdeményezhetik az adatátviteli folyamatot.

A mentett játékállások átvitele egyes esetekben sajnos bosszantó lehet, játékonként és tételesen itt olvashatóak az esetleges instrukciók; például a DOOM Eternal játékosainak manuálisan kell másolgatniuk a Steambe a játékállásaikat, a Fallout 76 esetében egy külön adatköltöztető program készült a célra, a Wolfenstein: Youngblood mentései pedig egyáltalán nem vihetőek át a Steambe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!