Még idén jöhet a felújított The Witcher 3

The Witcher 3: Blood and Wine
Vágólapra másolva!
A fejlesztés visszavétele után most konkrét ígérettel állt elő a CD Projekt.
Vágólapra másolva!

Lelombozó hír kaptak nemrég a The Witcher 3: Wild Hunt következő generációs változatát várók, a 2020 szeptemberében bejelentett Complete Editiont eredetileg 2021 végén kívánta kiadni a CD Projekt, ám kénytelen volt elhalasztani 2022 második negyedévére, legutóbb pedig egy újabb halasztással együtt visszavette a fejlesztését a Saber Interactive-tól, hogy házon belül fejezze be a munkát.

The Witcher 3: Blood and Wine Forrás: CD Projekt Red

A jelek szerint annyira azért nincs rossz bőrben a Complete Edition, a hét lezárásaként a CD Projekt bejelentette az idei utolsó negyedévben való kiadásának szándékát, bár persze még kiderül, hogy a munkaigény alábecsüléséről hírhedt lengyel vállalat ezúttal képes lesz-e tartani a szavát.

A The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition rövidebb töltési időt és jelentősen továbbszépített grafikát hoz majd, még a ray tracinget is támogatja majd minden platformon, bár egyelőre nem világos, hogy a prezentáció tekintetében végső soron mekkora előrelépés lesz.

A játék PC, PlayStation 5 és Xbox Series gépekre jelenik majd meg, a meglévő rajongók pedig ingyen megkapják, ha rendelkeznek PC/PS4/Xbox One platformokon az alapjátékkal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!