Vihar előtti csendet ígér az új Soundcore fejhallgató

anker soundcore space q45 vezeték nélküli fejhallgató zenehallgatás headphone
Aktíz zajszűrés mellett 50 óra lejátszási időt kínál a Soundcore Space Q45
Vágólapra másolva!
A gyártó szerint a kívülről érkező zajok 98 százalékát képes blokkolni vagy némítani.
Vágólapra másolva!

Újabb középkategóriás fejhallgatóval kívánja kiszolgálni a minőségi zenehallgatás iránt érdeklődőket az Anker tulajdonában lévő Soundcore. A gyártótól közvetlenül 150 euróért, nagyjából 62 ezer forintért már megvásárolható Space Q45 vezeték nélküli és vezetékes módban is használható, aktív zajszűrés nélkül 65 óra, azzal együtt pedig 50 óra maximum akkus üzemidőkre képes, lemerülés esetén öt percnyi töltéssel 4 óra üzemidő tehető bele.

Aktíz zajszűrés mellett 50 óra lejátszási időt kínál a Soundcore Space Q45 Forrás: Anker

A prémium megvalósítású fejhallgatóban különösen hangsúlyos szerepet kapott a zajszűrés, a magas és közepes frekvenciákat passzívan próbálja elnémítani a burkolata, míg az alacsony frekvenciákat aktív zajszűréssel oltja ki a termék. A Soundcore szerint a kívülről érkező zajok 98 százalékát képes ilyen vagy olyan módon hallhatatlanná tenni a termék, ami nem kis teljesítmény.

A Space Q45 hangzásáról dupla membrános és 40 mm-es hangszórók gondoskodnak, vezeték nélküli használat esetén támogatott az LDAC kodekes hangátvitel. A kényelmi extrák közül kiemelhető, hogy szimultán több eszközhöz is hozzápárosítható, akad benne a külvilág hangjait átengedő üzemmód, a mobilappjában pedig lehetőség van a hangzásának részletes testre szabására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!