Olcsóbb kiadás jött a DJI Mavic 3 drónból

dji mavic 3 classic drón kvadrokopter
Csak annyi butítás történt a Classic modellben, hogy nincs telefotós kamera
Vágólapra másolva!
Távirányítóval együtt 340 euróval kerül kevesebbe a Classic modell.
Vágólapra másolva!

Új termékkel rukkolt elő a komoly kvadrokoptert vásárolni kívánóknak a DJI, számottevően olcsóbb változatot készített a tavaly piacra dobott Mavic 3-ból. A Classic kiadás pusztán abban különbözik a normál verziótól, hogy nincs benne telefotós kamera, viszont az általános használatra szánt képalkotót nem bántották a mérnökök, a 4/3-os és 20 MP-es Hasselblad kamerával akár 5.1K felbontású és 50 képkockás videók is készíthetőek.

A normál modellt drágállóknak készült a DJI Mavic 3 Classic Forrás: DJI

A DJI Mavic 3 Classic háromféle kiszerelésben kapható: a kizárólag a drónt tartalmazó csomag 1569 euró (643 ezer forint), a drón mellett az egyszerűbb RC-N1 távirányítóval is ellátott pakk már 1679 euró (684 ezer forint), a beépített kijelzős RC távirányítóval együtt pedig 1839 euróba (753 ezer forintba) kerül a kvadrokopter.

A három csomag közül előreláthatóan a középső lesz a messze legnépszerűbb, ez 340 euróval (139 ezer forinttal) kerül kevesebbe a Mavic 3 alapcsomagjánál. Az opcionális kiegészítők tekintetében Mavic 3 és a Mavic 3 Classic teljesen kompatibilisek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!