Irodába szánják ezt a mechanikus billentyűzetet

kensington mk7500f quiettype pro silent klaviatúra billentyűzet
Kensington MK7500F QuietType Pro Silent
Vágólapra másolva!
A Kensington szerint nem hangosabb egy membrános modellnél.
Vágólapra másolva!

A membrános technológia helyett mechanikus kapcsolókat használó billentyűzetek már régóta hódítanak az informatikusok és a játékosok körében, azonban a sokkal jobb fizikai visszajelzésű használatot biztosító modellek a gyakran jelentős hangjuk miatt irodai munkára kevésbé ideálisak.

Kensington MK7500F QuietType Pro Silent Forrás: Kensington

Ezt a helyzetet kívánja megváltoztatni a Kensington, a CES-en bemutatott MK7500F QuietType Pro Silent Mechanical Keyboard vezeték nélküli klaviatúrája nem hangosabb egy membrános modellnél, 55 decibel alatt maradó zajt ígér a vállalat. A kényelem érdekében opcionális csuklótámasszal érkező terméken megtalálhatóak a gyakori multimédiás funkciók, plusz a tetején dedikált gombok szolgálnak a bejövő hívások fogadására és elutasítására, a webkamera kikapcsolására, a mikrofon némítására.

A Kensington újdonsága IPX4-minősítéssel rendelkezik, így nem lesz baja a véletlenül beleöntött italtól, a beépített akkuja pedig 100%-on működtetett gombvilágítás mellett 90+ óráig bírja egyetlen töltéssel. A termék az első negyedév végén kerül majd piacra, az ajánlott árát sajnos nem árulta el a gyártó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!