Hivatalos az iPhone 15 bemutatója

apple iphone 14 pro okostelefon smartphone mobilozás
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Lassan feltörhetik a malacperselyt a mobilokra várók, remélhetően vágósúlyban van.
Vágólapra másolva!

Nem kell már sokat várniuk a közeljövőben vadiúj iPhone-t vásárolni kívánóknak, az Apple szeptember 12-én fogja leleplezni az iPhone 15 széria tagjait, magyar idő szerint este 7 órai kezdettel. A bemutatót bárki követheti majd az Apple TV appon és az Apple webhelyén keresztül, a termékek bolti forgalmazása várhatóan még szeptemberben megkezdődhet.

Nem csak szebbek és jobbak, de drágábbak is lehetnek majd az idei iPhone-ok Forrás: Will Gonzalez / Unsplash

A várakozások szerint az iPhone 15 mobilcsalád idén is négy tagból áll majd, az olcsóbb iPhone 15 és iPhone 15 Plus esetében nem kell óriási szenzációkra számítani, de az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max (vagy Ultra) esetében már dizájnfrissítés van kilátásban: rozsdamentes acél helyett titán keretet kaphatnak, kerekebbek lehetnek sarkaik, vékonyabbak a káváik. Ezen túl 3 nanométeres A17 Bionic chip dolgozhat bennük, az elődeikhez képest jobb üzemidőt kínálhatnak, programozható lehet a némítógombjuk.

Mindegyik új telefon USB-C kapuval érkezhet a régi Lightning helyett, a kezdőáraik pedig várhatóan emelkednek az előző generációs modellekhez képest.

Az okostelefonok mellett a szintén USB-C töltőkapuval ellátott AirPods modelleket, továbbá a Watch Series 9 és Watch Ultra 2 okosórákat is bejelentheti az Apple.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!