Vákuum rögzíti a falra a tévét

Displace TV
Vágólapra másolva!
Nem kell tápkábel a vákuummal falra rögzíthető Displace TV OLED-es okostévéhez.
Vágólapra másolva!

Egy OLED-paneles okostévé lett a Displace TV, amely önmagában elveszne a riválisok hatalmas mezőnyében. Ez az 55 hüvelykes, 4K-s modell azonban tud pár trükköt. Például összekapcsolható több termék, mondjuk 4 darab, egy 110 hüvelykes, 8K-s megjelenítőként. Vagy 16 termék, 220 hüvelykes, 16K-s tévéként. Ennyit egyelőre rendelni sem lehet mindenesetre, az 1, 2 és 4 darabos csomagok 3000, 5400 és 9000 dollárba kerülnek.

Displace TV Forrás: Displace

Érdekes trükk még a vákuumpumpa, amely segítségével egyenes felületre, fali tartó nélkül rögzíthető a tévé. Komoly szerkezet lehet, ha az 55 hüvelykes, 9 kilós tévé a helyén marad.

A tévé ráadásul négy darab menet közben cserélhető akkumulátorról megy, ezek 180 órás üzemidőt biztosítanak, tehát tápkábelre sincs szükség. A gyártó teljesen vezeték nélküliként árulja a tévét, hátul nincsenek csatlakozók. Van viszont egy bázisállomás, így inkább vezeték nélküli kijelző a termék, mint sima tévé. Távirányító sincs hozzá, hangvezérléssel és gesztusvezérléssel működik, amit egy felugró webkamera figyel.