Kiváló logikai játékok kérhetőek most ingyen

qube 2 videojáték
Q.U.B.E. 2
Vágólapra másolva!
A jövő héten pedig a The Evil Within horrorjátékot fogja osztogatni az Epic.
Vágólapra másolva!

Újból tömegek számára érdekes ajánlatokkal tért vissza az Epic Games Store ingyenjátékos promóciója, a digitális számítógépes játékbolttól 2023. október 19. délután 5 óráig a Blazing Sails
és a Q.U.B.E. Ultimate Bundle szerezhető be örökre és térítésmentesen.

A Blazing Sails egy kalózos témájú battle royale játék, a leírása alapján kincseket kell gyűjteniük a csapatokba szervezett játékosoknak, amelyeket aztán a térkép közepén lévő helyőrségeken aranyra válthatnak. A meccset az a csapat nyeri, amelyik a legtöbb aranyat képes felhalmozni.

A Q.U.B.E. Ultimate Bundle a belső nézetes Q.U.B.E. logikai játéksorozat első és második részeit tartalmazó csomag. Leginkább a Portalhoz és a The Talos Principle-höz hasonlíthatóak a játékok, elsősorban fizikai típusú fejtörőkkel állítják kihívás elé a játékosokat.

A játékbolt jövő héten nagy durranással tér vissza, a történetre és fejtörőkre fókuszáló Eternal Threads mellett a The Evil Within horrorjátékot fogja osztogatni. A 2014-es évjáratú termék leginkább a Resident Evilhöz hasonlítható, ami nem meglepő, hiszen a kérdéses széria megalkotója volt a rendezője.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!