Idén is ütött a Microsoft csúnya pulcsija

windows ugly sweater bliss edition csúnya pulcsi pulóver microsoft ugly sweater
A Föld szinte minden lakója felismeri, hogy mi látható a Windows Ugly Sweater: Bliss Edition pulcsin
Vágólapra másolva!
Minden idők legismertebb háttérképének feldolgozása került rá, órák alatt elkapkodták.
Vágólapra másolva!

Nem hagyott fel az ünnepi csúnya pulcsis tradíciójával a Microsoft, a vállalat szerdán bemutatta a 2013-as modellt. A limitált példányszámban készülő, kötött pulóverei a kezdetek óta gyűjtői különlegességek, az Office bosszantó és használhatatlan Clippy segédjét felvonultatott tavalyi után az ideit is órák alatt elkapkodták a vevők, pedig 24 500 forintba került.

A Föld szinte minden lakója felismeri, hogy mi látható a Windows Ugly Sweater: Bliss Edition pulcsin Forrás: Microsoft

Az idei divatdiktátor ruhadarab hivatalosan a Windows Ugly Sweater: Bliss Edition nevet kapta, a Windows XP ikonikus lanka háttérképének feldolgozása látható rajta, egy féldiszkrét egérmutatóval megspékelve. Ez valóban ütős ötlet volt a vállalattól, az ünnepi vásárolgatás közben a viselője garantáltan a figyelem középpontjába kerül majd a bevásárlóközpontban.

A Microsoft az árazás ellenére nem a különleges csúnya pulcsijaiból kíván tovább gazdagodni, a tradíciónak megfelelően ezúttal is jótékonysági célra fordítja a bevételt. Az idei kedvezményezett a The Nature Conservancy szervezet, amely az éghajlatváltozás és a biodiverzitási válság ellen próbál tenni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!