Nem kellett a rablóknak az androidos telefon

Black Axe, clan, klán, Nigéria, illusztráció
Give me your money otherwise you are dead. Blur robber with black balaclava aiming with pistol the victim. Hooded armed man thief killer in leather jacket holds gun in gloved hand. Weapon, crime.
Vágólapra másolva!
A telefonra nem, de a kocsira már igényt tartottak a fegyveres útonállók.
Vágólapra másolva!

Bizarr egyesült államokbeli fegyveres rablásról számolt be a napokban az ABC7. Az eset Washington északnyugati városrészében történt a kora reggeli órákban, egy ételek kiszállítását végző nő hazaért a műszakjából, ám a férje ragaszkodott hozzá, hogy ő szeretné leparkolni a kocsiját.

Nem éri meg ellenkezni a fegyveres rablóval Forrás: Shutterstock

Ezt meg is tette, majd elindult a ház felé, mire egy fekete BMW-ből két fegyveres rabló ugrott ki. A követelésükre a férj átadta a zsebeiben lévő holmikat, beleértve a kocsikulcsot és a telefonját. A feleség autójának elkötése előtt a rablók vetettek még egy pillantást a mobilra, majd váratlanul visszaadták, végül az egyik bűnöző elhajtott a nő kocsijával.

– mesélte a feleség.

A fegyveres autótolvajok nyilvánvalóan nem voltak amatőrök, a teljes rablás és a kocsilopás néhány másodperc alatt lezajlott. Ugyan a férj telefonja megmaradt, de az autónak nyoma veszett, miközben az volt az egyetlen bevételi forrásuk, hogy a feleség az Uber Eats és az Instacart szolgáltatásoknak bedolgozva ételt szállított ki.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!