Már otthon is megjavíthatóak a Samsung termékei

samsung galaxy z flip 5 mobilozás okostelefon kettéhajtható mobil
Samsung Galaxy Z Flip5
Vágólapra másolva!
Mobilok mellett többek közt háztartási gépekhez is rendelhetőek pótalkatrészek.
Vágólapra másolva!

Majdhogynem örömtáncot lejthetnek a magyar buherátorok, néhány nappal az Apple után a Samsung is elérhetővé tette Magyarországon a megfelelő termékeinek otthoni javítási lehetőségét. Ennek megfelelően mostantól bárki rendelhet alkatrészeket és szerszámokat a támogatott termékek életre keltéséhez, plusz a munkákhoz szükséges útmutatók is megtalálhatóak a vállalat weboldalán.

Már kettéhajtható kijelzős mobilokhoz is rendelhetőek alkatrészek Forrás: Samsung

A Samsung esetében ráadásul nem csak okostelefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz érhetőek el alkatrészek, de szórakoztatóelektronikai- és háztartási eszközök széles palettájához is vannak cserehardverek, így például mosógépek, hűtők, sütők, porszívók, tévék javítása is kivitelezhető lehet csináld magad módszerrel.

Ezzel párhuzamosan a Galaxy Fold 5 és a Galaxy Flip 5 képében az első kettéhajtható kijelzős mobilok is csatlakoztak a házi javításos programhoz, decemberben során pedig még bővülni fog a kínálat, a Galaxy S23 mobilokhoz, a Galaxy Tab S9 tabletekhez, továbbá a Galaxy Book2 Pro laptopokhoz is megérkeznek az alkatrészek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!