Friss kedvcsináló videón a STALKER 2

stalker 2 heart of chornobyl
Unreal Engine 5 motor hajtja a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt
Vágólapra másolva!
Az első negyedévben futhat be a másfél évtizede várt, poszt-apokaliptikus játék.
Vágólapra másolva!

Váratlan megtiszteltetés érte a megjelenése előtt az ukrán GSC Gameworld által fejlesztett STALKER 2: Heart of Chornobylt, a PC Gaming Show zsűrije odaítélte számára a legjobban várt számítógépes játéknak járó díjat. Ez nem alaptalan, az egyedi és karakteres atmoszférájú, Csernobil térségében játszódó játékszéria következő részére már 2009 óta várnak tűkön ülve a rajongók.

A díj örömére a fejlesztők végre közzétettek egy új kedvcsináló videót a játékból, az elvárható módon meglehetősen rejtélyes tartalmú mozgókép nagy meglepetését az előző Call of Pripyat alcímű részben megismert Strider feltűnése keltette. A karakter a Monolith csoport korábbi tagja, a játékosok felkérhetik segítőnek a Pripjatyba való benyomulásuk támogatására.

A jelenlegi álláspont szerint a STALKER 2: Heart of Chornobyl 2024 első negyedévében jelenik majd meg PC és Xbox Series platformokra, az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass játékbérlőben. Ez lesz a széria első része, amely konzolokon is tiszteletét teszi, az előző részek csak PC-re jelentek meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!