Utólag 30 000 mAh-es akkut kapott ez a mobil

samsung galaxy a32 5g akku
Egy hétig el kell mennie egy töltéssel a moddolt Galaxy A32 5G-nek
Vágólapra másolva!
Funkcionalitás mindenek felett, vallja a házibarkácsoló tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

A manapság kapható okostelefonok az első két évben általában gond nélkül elmennek töltésenként legalább egy napot, ezen a ponton kezdhet annyira elhasználódni a telepük, hogy gyakrabban kell töltőre tenni azokat. A Downtown_Cranberry44 néven futó redditezőnek szerencsére nem kell egy ideig gyakori töltögetéssel bíbelődnie, a házilagos akkucsere lehetőségeivel messzemenőkig élve leváltotta a Samsung Galaxy A32 5G mobiljában lévő 5000 mAh-es telepet egy 30 000 mAh-es akkucsomagra.

Egy hétig el kell mennie töltésenként a moddolt Galaxy A32 5G-nek Forrás: Downtown_Cranberry44 / Reddit / 9to5Google

A készülék hátlapjába szinte észrevétlenül belesimuló akkucsomagot maga építette, márkahűen Samsung 50e akkucellákat választott a célra. Állítása szerint kiválóan működik az új akkuja, egy hétig simán el kell vele mennie a telefonnak, bár a 7 órás töltési időt és a közel félkilós súlyt kissé szokni kell, plusz a készülék zsebre vágása is akadályba ütközhet.

Emellett az USA-ban nem vihető fel repülőkre, a légügyi hatóság maximum 27 ezer mAh-es akkukat engedélyez a fedélzetükön.

Ha már úgy is nekiállt a projektnek, akkor Downtown_Cranberry44 rögtön néhány csatlakozót is moddolt a készülékére: a két USB-A és az USB-C segítségével más eszközök tölthetőek az akkucsomagról, míg az akkucsomag töltésére az USB-C, az Apple Lightning, továbbá a microUSB vehetőek igénybe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!