Soha nem létezett még ilyen erős robotporszívó

Dyson 360 Vis Nav
Vágólapra másolva!
100 000 RPM-en pörög a Dyson 360 Vis Nav robotporszívó keféje, más modellek szívóerejének hatszorosát kínálja a Dyson újdonsága.
Vágólapra másolva!

A Dyson legújabb porszívója a 360 Vis Nav robotporszívó. Sokszor hallottuk már, de most is az áll a bejelentésben: ez a világ legerősebb robotporszívója. Ez állítólag hatszor akkora szívóerővel rendelkezik, mint a többi modell, a Dyson Hyperdymium motor pedig a keféket 100 000 RPM-en forgatja, így 65 AW teljesítményt ér el.

Dyson 360 Vis Nav Forrás: Dyson

Többféle megoldással a nagyobb törmelékdarabokat, a szőnyeg mélyén lévő szennyeződéseket és a finomport is összeszedi a robot, SLAM technológiával és 360 fokos panorámaképpel navigál, 71 mm-es pontossággal. 26 szenzor figyeli az akadályokat és a port, szükség esetén emeli a teljesítményt. A falat érzékelve annak tövében is takarít. Hangparanccsal és appon keresztül is vezérelhető, a takarítás ütemezhető, zónák szerint is.

Speciális felfüggesztési rendszere révén a 21 mm-es akadályokon is átmegy, egy töltéssel pedig 50 percet működik. Gyors és csendes módja is van. Erősen prémium, de sajnos feltörölni nem tud, és önmagát üríti dokkolója sincs – ilyesmit kínálnak a riválisok. Ennek ellenére szokásos módon jó drága, úgy 1600 dollárnak megfelelő összeget kérnek érte.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!