Újabb otthon javítható Nokia kerül piacra

nokia g41 hmd global
Az iFixitről lesznek pótalkatrészek és szerszámok rendelhetőek a Nokia G41 otthoni javításához
Vágólapra másolva!
Pár perc alatt kicserélhetőek az alsó-középkategóriás mobil fő moduljai.
Vágólapra másolva!

Az ígéretének megfelelően folytatja a házilag javítható okostelefonok piacra dobását a HMD Global, a tavasszal bejelentett G22 után a most leleplezett Nokia G41 javítása sem tart néhány percnél tovább. A készülékhez az iFixitről lesznek gyári pótalkatrészek rendelhetőek, az érintőkijelző 50 euróba, a csereakku 25 euróba, az USB portos egység pedig 20 euróba kerül majd.

Az iFixitről lesznek pótalkatrészek és szerszámok rendelhetőek a Nokia G41 otthoni javításához Forrás: HMD Global

Maga a készülék a belépőkategória legalját képviseli, Európában 250 euró, olyan 93 ezer forint az ajánlott fogyasztói ára. Ezért cserébe 6,56"-es / 1612×720 pixeles / 90 Hz-es IPS érintőkijelző, Qualcomm Snadragon 480+ 5G rendszerlapka, 6GB memória, továbbá 128 GB bővíthető háttértár jár. A hátlapi kamerarendszer 50 MP-es fő kamerából, 2 MP-es makrókamerából, továbbá 2 MP-es mélységérzékelő szenzorból áll.

A HMD Global szerint a 20 wattos gyorstöltést támogató, 5000 mAh-es akkunak köszönhetően három napnyi üzemidőt is kínálhat a Nokia G41, a telep 800 töltési ciklust követően is megőrzi az eredeti kapacitásának 80 százalékát.

Android 13-mal érkezik a Nokia G41, két nagy főverzió-frissítést kap majd, biztonsági javítások pedig három éven át érkeznek majd hozzá Forrás: HMD Global

Egyes nem tisztázott európai piacokon 4 GB memóriával is elérhető lesz a Nokia G41, a gyengébbik modell ajánlott ára 229 euró, ami olyan 85 ezer forintnak felel meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!