Indulhat az Android 14 tesztelése a Galaxy S23-on

Samsung, Galaxy S23, széria, csúcsmobil, okostelefon
Az ultra 6,8 inches QHD+ Super AMOLED kijelzőt kapott
Vágólapra másolva!
Nagyon valószínű, hogy a jövő héten befut a frissítés első nyilvános bétája.
Vágólapra másolva!

Nagyon olajozottá vált az elmúlt években a Samsung androidos szoftverfrissítéseket golyószóróként lövő gépezete, előreláthatóan az idén ősszel elkészülő Android 14 is sebesen elérhetővé válik majd a megfelelő Galaxy mobilokra és táblagépekre, természetesen a OneUI 6.0 kezelőfelülettel megspékelve.

Samsung Galaxy S23 Ultra Forrás: Origo

A SamMobile értesülései szerint a gyártó napokon belül megkezdheti a következő frissítési hullám előkészítését, július harmadik hetében elérhetővé teheti az érdeklődők számára az Android 14 + OneUI 6.0 kombináció első nyilvános bétáját a Galaxy S23 mobilcsalád tagjaira. Az előzetes frissítés csak a kalandor ügyfeleknek szól, a szoftver első stabil verziója az ősz során vagy a tél elején készülhet el a prémium mobilcsalád tagjaira.

A következő generációs rendszerszoftver az elődeihez hasonlóan várhatóan nem fog a hétköznapok során óriási jelentőségű fejlesztéseket hozni: a már bejelentett Android 14 önmagában csak apróbb reszelések és javítások gyűjteménye, a OneUI 6.0 újdonságairól pedig egyelőre semmiféle értékelhető információ sem futott be.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!