Jöhet a felújított Red Dead Redemption

red dead redemption 2 pc 4k screenshot
Red Dead Redemption 2 PC
Vágólapra másolva!
Friss bizonyítékokra bukkant egy adatbányász a Rockstar webhelyén.
Vágólapra másolva!

Néhány héttel ezelőtt felröppent pletykák szerint a közeljövőben elérhetővé válhat az óriási sikert aratott Red Dead Redemption nyílt világú westernjáték felújított változata. A pletykálás a dél-koreai korhatárbesoroló szervezet jóvoltából indult, miután az újból minősítést adott ki a termékre.

Röviddel később az eddig kissé vegyes hitelességű információkat szolgáltatott Colin Moriarty a tűzre olajat öntve azt állította, hogy bizonyítékokat kapott egy forrásától a felújított játék közeljövőbeli bejelentésére, a látottak alapján a Sacred Symbols podcast házigazdája szerint akár már augusztusban megtörténhet a termék leleplezése.

Most némi csendet követően új fejlemény történt az ügyben, a GTA-s adatbányászatról elhíresült Tez2 twitterező friss utalásokat talált a Rockstar Games webhelyének forráskódjában a termékre: a játéklistában feltűnt a vadiúj „Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)" bejegyzés, továbbá a termék logóját is sikerült letöltenie.

Az új játék kódneve „RDR1RSP", ami a feltételezések szerint a Read Dead Redemption 1 Remaster Single-player rövidítése lehet. Ha ez igaz, akkor a felújított verzióban nem lesz elérhető az online többjátékos mód, ami nem lenne hallatlan és meglepő egy efféle projekt esetében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!