Kiderülhetett a STALKER 2 megjelenési ideje

stalker 2 heart of chernobyl videójáték
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
Vágólapra másolva!
Hamarosan rengeteg új információ érkezhet a gamerek millió által várt játékról.
Vágólapra másolva!

Komoly izgalmakra számíthatnak a GSC Game World nyílt világú STALKER játéksorozatának rajongói, a pletykák szerint a 2023. augusztus 23-27. között megrendezésre kerülő Gamescomon nem csak rengeteg a STALKER 2-vel kapcsolatos információ érkezik majd, de a demója is játszható lesz.

Unreal Engine 5 motort használ a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Forrás: GSC Game World

Ennél újabb értesülés, hogy többszöri csúszást követően megjelenhet idén a játék, a korábban Koch Media néven futott Plaion játékkiadó webshopjában 2023. december 1. (péntek) megjelenési dátum olvasható a termékleírásban. A gyanú szerint ez a tényleges kiadási nap lehet, miután más termékeknél december 31. a helytartási célból beállított dátum.

A csernobili Zónába visszatérő S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl első körben PC és Xbox Series platformokra jelenik majd meg, az első naptól fogva elérhető lesz az Xbox Game Pass játékbérlő szolgáltatásban. Viszont a Playstation 5-tel rendelkezőknek sem érdemes feladniuk a reményt, a hírek szerint a Microsoft csak három hónapra kötötte le exkluzívnak, ezt követően nincs jogi akadálya a Sony konzoljára való kiadásának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!