Zuckerberg szerint Elon Musk csak bohóckodik

Elon Musk, tesla, vezető
(FILES) In this file photo taken on April 11, 2022, Elon Musk, founder of SpaceX, speaks during the Satellite 2020 at the Washington Convention Center in Washington, DC. - Elon Musk faces a lawsuit filed May 25, 2022 accusing him of pushing down Twitter's stock price in order to either give himself an escape hatch from his $44 billion buyout bid, or room to negotiate a discount. The suit alleges the billionaire Tesla boss tweeted and made statements intended to create doubt about the deal, which has roiled the social media platform for weeks. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
A Meta vezérigazgatója, Mark Zuckerberg a Threads egyik tegnapi posztjában azt írta, hogy „ideje továbblépni" Elon Musk ketrecharcos bohóckodásaiból.
Vágólapra másolva!

„Mindannyian egyetértünk abban, hogy Elon nem gondolja komolyan" - írta, hozzátéve, hogy az X (korábbi Twitter) tulajdonosa folyamatosan tologatja a verekedés dátumát és az ajánlata, hogy egy gyakorlómeccset vívjanak inkább Mark Zuckerberg hátsó udvarában, azt mutatja, mennyire komolytalan ez az egész.

„ideje továbblépni” Elon Musk ketrecharcos bohóckodásaiból. Forrás: Origo

Nagyon úgy látszik, hogy Zuckerbergnek elege lett a beszélgetésből.

Ez a szál pedig azt mutatta, hogy Musk „gyakorlómérkőzést" javasolt Zuckerberg házában, amire Zuckerberg azzal válaszolt, hogy ha „igazi MMA-mérkőzést" akar, egyedül kell edzenie, és értesítse Zuckot, ha „készen áll a versenyre".

A két vezérigazgató júniusban megállapodott a ketrecmérkőzésről. Az egész ötlet a maga nevetségességével még egy ideig szórakoztatónak is tűnt, de egy idő után kimerítő volt követni az eseményeket.

A legfárasztóbb maga Elon Musk, aki mindenféle megalapozatlan dolgokat állít, többek között arról, hogy hol fog zajlani a harc és kinek lesz haszna belőle. Az egész így már lassan nem más, mint egy kis szájkarate, hogy az emberek odafigyljenek rá. Zuckerberg úgy ltszik, szintén belefáradt a dologba, de a maga részéről továbbra is azt állítja, hogy kész és hajlandó megverekedni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!