Aranylemezre került a Starfield

bethesda starfield videojáték
A láthatáron van a Starfield megjelenése, további csúszásra nem kell számítani
Vágólapra másolva!
A Steamen kívüli előrendelők máris megkezdhetik az előtöltését.
Vágólapra másolva!

Gamerek milliói számára szolgált örömhírrel a Bethesda, bejelentése szerint aranylemezre került a Starfield, így nagy eséllyel már semmi sem állhat a 2023. szeptember 6-án történő elérhetővé válásának útjába.

A láthatáron van a Starfield megjelenése, további csúszásra nem kell számítani Forrás: Bethesda Softworks

A Microsoft tulajdonában álló cég olyannyira biztos a dolgában, hogy a terméket PC vagy Xbox Series platformokra a Microsoft Áruházban előrendeltek még ma megkezdhetik az előtöltését, míg a steames előrendelők augusztus 30-tól tölthetik le a játék adatállományainak oroszlánrészét, hogy a megjelenésekor szinte azonnal elindíthassák a Starfieldet.

„A Starfield 25 éve az első új univerzum a Bethesda Game Studios műhelyéből, a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Fallout 4 díjnyertes alkotóitól. Ebben a csillagok között játszódó következő generációs szerepjátékban bármilyen karaktert alkothatsz és példátlan szabadsággal indulhatsz felfedezni, az emberiség legnagyobb rejtélyének megfejtésére.

2330-at írunk, az emberiség a Naprendszeren túlra merészkedett, új bolygókon telepedett le, űrutazó népként él. A Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában csatlakozol a Constellationhöz – az űrfelfedezők utolsó csoportjához, akik ritka leletek után kutatnak a galaxisban – és a végtelen űrt járod" – olvasható a játék leírásában.

Starfield minimum gépigény:

  • 64 bites Windows 10 (21H1)
  • Intel Core i7-6800K / AMD Ryzen 5 2600X processzor
  • 16 GB RAM, 125 GB szabad hely az SSD-n
  • NVIDIA GeForce 1070 Ti / AMD Radeon RX 5700 videókártya

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!