Teljesen megújul Androidon a WhatsApp

Young lady at the cafe Smart Phone Beautiful Wireless Technology Computer Toothy Smile Text Messaging Women Females Copy Space City Life Looking Away Youth Culture Internet Cafe 20-24 Years 20-29 Years Young Adult Typing Smiling Laughing Choosing Looking
Young lady texting at the cafe.
Vágólapra másolva!
Nem kell már sokat várni a chatapp kinézetének nagy modernizálására.
Vágólapra másolva!

Nem véletlenül népszerű a végponttól végpontig tartó titkosítást kínáló WhatsApp, a Meta tulajdonában lévő csevegőalkalmazás komoly sallangok nélkül teszi a dolgát. Viszont negatívumként hozható fel, hogy idejétmúlt a kinézete, helyenként olyan érzést kelt, mintha egy 8-10 évvel ezelőtti app volna.

Ha minden jól megy, akkor heteken belül megkezdődhet az új androidos felület nyilvános tesztelése Forrás: WABetaInfo

A közeljövőben ez szerencsére meg fog változni, a WhatsApp egy ideje iOS-en már tesztel egy modernebb kinézetet, most pedig technikailag az androidos alkalmazásának bétájába is bekerült a ráncfelvarrt felület. Ez jelen pillanatban nem aktiválható, még dolgoznak rajta a cég illetékesei, a WABetaInfo portál szerkesztője adatbányászattal talált rá, de vélhetően a belátható jövőben megkezdődhet a nyilvános tesztelése.

Az androidos app új felülete látványosan modernebb hatást kelt a jelenleginél, de tartja magát a Material Design elveihez, így megfelel a Google által az androidos appoktól elvárt esztétikának.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!