Itt a vég a Galaxy Note 10 számára

Samsung, Galaxy, Note 10,
Kézbe véve a ház kisebb, mint a kijelző alapján gondolná az ember.
Vágólapra másolva!
Betöltötte a négyet, nem kap többé szoftverfrissítéseket az okostelefon.
Vágólapra másolva!

A szeptemberi biztonsági javításainak bejelentésével párhuzamosan a Samsung frissítette a szoftveres támogatásban részesülő androidos mobileszközeinek listáját is, eltüntette arról a Galaxy Note 10 és a Galaxy Note 10+ mobilokat, a készülékek nem kapnak többé androidos rendszerfrissítéseket.

Használható marad a Samsung Galaxy Note 10, csak nem kap többé androidos frissítéseket Forrás: Tech2

Az okostelefonok forgalmazása még 2019 augusztusának végén kezdődött, mostanra túl vannak a negyedik születésnapjukon, így a szoftveres támogatásuk megszűnése nem meglepetés. Eredetileg Android 9 Pie rendszerrel kerültek piacra, de a Samsung egészen az Android 12-ig frissítette azokat, az elmúlt időszakban pedig negyedévente járt hozzájuk sérülékenységeket megszüntető szoftverfrissítés.

A Galaxy Note 10 Lite egyelőre támogatott maradt, miután csak 2020 januárjában dobta piacra a Samsung, még az Android 13-at is elérhetővé tette a készülékre. Jelenleg negyedévente készít hozzá biztonsági frissítéseket, a tulajdonosaik várhatóan kapnak még egy-két biztonsági javításokat hozó rendszerfrissítést, mielőtt megszűnne a támogatása.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!