Titkos tesztet használ a gamer lány az első randin

Gamer, lányok, szexi, galéria
Az egyik legnagyobb sztár a Pokimane néven futó hölgy.
Vágólapra másolva!
A Pokimane néven ismert Imane Anys szerint nem szenved hiányt a hódolókból, de így gyorsan kiderül belőle, hogy van-e értelme foglalkozni az aktuális fiúval.
Vágólapra másolva!

Érdekes randis tesztről rántotta le a leplet a világ egyik legismertebb videójátékos streamere, ráadásul ezúttal botrányba sem sikerült keverednie, mint pár napja a sütijét drágálló rajongó megcímzésekor.

Nem megy pipálós listával a randira Pokimane, de volt eddig egy titkos tesztje Forrás: Pokimane / Twitch

A Pokimane néven ismert Imane Anys szerint nem szenved hiányt a hódolókból, azonban egy részük cirkuszi szinten nem veszi komolyan a vele való foglalkozást. Ennek a kiderítésére egy szimpla „tesztet" használ az első randin, egyszerűen csak felveti a lovagnak, hogy a visszavonuláson gondolkodik. Állítása szerint aki erre csak annyit tud reagálni, hogy tegye azt, amitől boldognak érzi magát, annak nem kell második randevúra mennie vele.

A teszt érdekes és elgondolkodtató, hiszen Pokimane esetében a visszavonulás óriási szenzáció volna, rengeteg kérdést vetne fel, például miért gondolkodik ilyenen, és mihez kezdene a streamelés befejezése után. A felvetés nem pusztán próba, hanem remek beszélgetésindító is, így érthetetlen, hogy egyes randipartnerein miként mutatott túl egy ekkora labda leütése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!