Ekkor jön az Apple hardvereire a Death Stranding

bestgame2019
Death Stranding (PS4) - A legendás játéktervező, Hideo Kojima legújabb játéka, amiben a posztapokaliptikus Földön kell valahogy újra kapcsolatot teremtenünk a különálló emberi kolóniák között. Nagyon különleges anyag.
Vágólapra másolva!
iPhone 15 Pro mellett Apple Silicon lapkás iPadeken és Mac gépeken is futtatható lesz.
Vágólapra másolva!

Megjelenési dátumot kapott Hideo Kojima legutóbbi bizarr, azonban nagy sikert aratott nyílt világú játékának almás kiadása. A Death Stranding Director's Cut 2023. január 30-án fut majd be iPhone 15 Pro, továbbá M-Series rendszerlapkát használó iPadekre és Mac számítógépekre, az érdeklődők az App Store-ban vásárolhatják meg, az előrendelés ideje alatt 8990 forintért.

„A történet a jövőben játszódik: egy Halálhullám nevű titokzatos esemény megnyitotta az élők és holtak világa közötti kaput, amelyen groteszk túlvilági lények léptek át, hogy megszállják a letűnt társadalom által beárnyékolt bukott világot. Sam Bridgesként feladatod reményt adni az emberiségnek azzal, hogy összekapcsolod a szétzúzott Amerika utolsó túlélőit" – olvasható a játék hivatalos leírásában.

A főszerepben Norman Reedust felvonultató Death Stranding eredetileg 2019-ben jelent meg PlayStation 4-re, két évvel később PS4 és PS5 platformokra is befutott a Director's Cut változata, majd 2022 tavaszán PC-re is elérhetővé vált. A mostani végső soron a negyedik kiadása, a folytatása már fejlesztés alatt áll Hideo Kojima stúdiójában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!