Három hónapig bírja egy töltéssel az Energizer mobil

avenir telecom  energizer hard case p28k
Bő fél kilót nyom és 27,8 mm vastag az Energizer Hard Case P28K
Fotó: Jon Porter / The Verge
Vágólapra másolva!
Nem csalás vagy ámítás, csak egy 28000 mAh-es akku kell a trükkhöz.
Vágólapra másolva!

Bemutatta az elmúlt évek egyik legabszurdabb okostelefonját az Energizer márkájú mobilokat készítő Avenir Telecom az MWC 2024 kiállításon, állítása szerint a Hard Case P28K egyetlen töltéssel olyan három hónap készenléti vagy öt napnyi beszélgetési időt kínál.

avenir telecom  energizer hard case p28k
A hivatalos sajtófotó nem érezteti, hogy mekkora készülékről van szó
Fotó: Avenir Telecom

Ennek érdekében akku helyett powerbanket épített bele a cég, a 28 000 mAh kapacitású telep állítólag másfél óra alatt feltölthető a 33 wattos gyorstöltéssel. A sokkoló akku használatának vannak látható jelei, a szokásosnál strapabíróbb borítású, IP69-minősítésű készülék 570 grammot nyom és 27,8 mm vastag.

Az akkutól és a következményeitől eltekintve az Energizer Hard Case P28K alapvetően egy középkategóriás mobil: 6,8”-es és Full HD IPS kijelzőt kapott, MediaTek Helio G99 rendszerlapka hajtja, a memóriája 8 GB, a háttértára 256 GB. Az előlapi kamerája 16 MP felbontású, míg a hátlapjára 64 MP-es fő kamera, 20 MP-es ultraszéles kamera, továbbá egy mélységérzékelő került.

Az Avenir tervei szerint az Energizer Hard Case P28K októberben kerül majd piacra, az ajánlott fogyasztói ára pedig 249,99 euró, olyan 97 ezer forint lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!