Ennyi embert kergetett már az őrületbe a YouTube

laptop nő home office
Vágólapra másolva!
Kerek és hangzatos mérföldkövet ért el a prémium előfizetéssel élők száma.
Vágólapra másolva!

Remekül működik az internetezők reklámokkal való őrületbe kergetése és a hirdetéseket blokkolók üldözése a YouTube számára, a cég csütörtökön büszkén hírül adta, hogy elérte a 100 milliót a YouTube Premium és a YouTube Music havidíjas előfizetésekkel rendelkezők száma.

Egyre többen vannak, akik tudnak és hajlandóak fizetni a békéért Forrás: Shutterstock

A YouTube többek közt reklámmentesítést, offline megtekintési vagy hallgatási lehetőséget, mobilokon háttérben való lejátszást kínáló prémium csomagjaiért fizetők száznál is több országban találhatóak. A 100 millió előfizetővel való büszkélkedés némileg csalóka, a számban nem csak a tényleg fizető ügyfelek, hanem az egy hónapos ingyenes próbaidőszakukat töltők is benne vannak, így a cég számára ténylegesen fizetők száma valamennyivel kevesebb.

A YouTube havidíjas előfizetései még 2019-ben váltak elérhetővé Magyarországon, a YouTube Music Premium zenestreamelő egyéni csomagja 1490 forintba kerül havonta, míg az ezt is magában foglaló, teljes értékű YouTube Premium 1790 forint. A bizarr árazásnak megfelelően nincs értelme önmagában csak a zeneszolgáltatásra előfizetni, mikor plusz 300 forintért a videómegosztó reklámmentesítése is megoldható.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!