Elképesztően erős és az asztalon is jól mutat ez a mini gamer PC

Vágólapra másolva!
Állítólag ez az első teljesen vízhűtéses modell a termékkategóriájában. Többek közt ennek is köszönhető, hogy ilyen pici, mégis elég erős hardver dobog benne.
Vágólapra másolva!

A kijelző helyett kiterjesztett valóságos szemüveget használó Pocket Go kézikonzol mellett egy másik feltűnő fejlesztést is kivitt a napokban megrendezett MWC 2024 kiállításra a kínai Tecno. A Mega Mini Gaming G1 asztali PC körülbelül 25 centi magas és 13 centis oldalakkal rendelkezik, a cég szerint ez a világ első teljesen vízhűtést használó, mini gamer számítógépe.

tecno mega mini gaming g1 mini pc asztali számítógép
Látszólag rengeteg kihasználatlan hely van még a Tecno Mega Mini Gaming G1 belsejében
Fotó: Tecno

A méretekből sejthetően asztali számítógépes helyett laptopos alkatrészek dolgoznak benne, a kiállított modellbe Intel Core i9-13900H processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 videóvezérlő, 32 GB memória, továbbá 1 TB-os SSD került. A takaros belseje szépen kivehető a házának üvegein keresztül, a kötelező hangulatvilágításról pedig a radiátorra szerelt hűtőventilátor LED-jei gondoskodnak. A gépház előlapján akad még egy extra kijelző, amelyen a CPU, a GPU, vagy épp a RAM kihasználtságához hasonló adatok jeleníthetőek meg.

Egyelőre nem világos, hogy a Mega Mini Gaming G1 milyen konfigurációkban, továbbá mikor és mennyiért kerül piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!