A Star Wars Jedi: Survivor hamarosan megjelenhet a régebbi konzolokon

Vágólapra másolva!
A last-gen konzolokra készült verziójához hamarosan érkezhetnek a megjelenési dátummal kapcsolatos hírek. Ez pedig nagyon jó hír a PS4 vagy Xbox One-tulajdonos Star Wars rajongók számára.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról a VGC beszámolt, a Star Wars Jedi: Survivor hivatalosan is besorolást kapott Brazíliában PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ami arra utal, hogy hamarosan hivatalos megjelenési dátumot jelenthet be a Respawn Entertainment.

A Star Wars Jedi Survivor érkezik a last-gen gonzolokra.
A Star Wars Jedi Survivor érkezik a last-gen gonzolokra.

Bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a termék megjelenése a küszöbön áll, a rajongók hamarosan híreket kaphatnak arról, hogy a játék mikor kerül új platformokra. Az EA egyébként még tavaly augusztusban jelentette be, hogy a Star Wars Jedi: Survivor PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

A Respawnnál dolgozó csapatunk büszkén dobta piacra ezt a címet, amely a kritikusok elismerését és kereskedelmi sikereket aratott. A játékosok milliói máris belekóstoltak a játékba, ami az idei év egyik legnagyobb eseményévé teszi a Star Wars-galaxisban. A legendás franchise erejének és a közösségi keresletnek köszönhetően fejlesztőcsapatunk elkötelezte magát amellett, hogy PS4-re és Xbox One-ra is elhozza ezt a jedi élményt. Az elkövetkező év során kihasználjuk a közösség szenvedélyét, és a Star Wars franchise kulcsfontosságú pillanatait kihasználva további elkötelezettséget biztosítunk ennek a hihetetlen játéknak.

 mondta Andrew Wilson vezérigazgató egy eredménybeszámoló során.

Új Star Wars játék is érkezhet

A Star Wars Jedi: Survivor tavaly áprilisban jelent meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. Wilson szerint „az első néhány héten belül" több millió játékost ért el, és az EA nagyon örült a játék korai remek teljesítményének. Annak ellenére is, hogy a hathetes késéssel megjelent játék komoly hibákkal és teljesítményproblémákkal.

Ennek ellenére a játék jó kritikákat kapott, úgy tűnik, kereskedelmi szempontból jól teljesített, és a Respawn egy sor frissítéssel igyekezett orvosolni a különböző problémákat, amelyek közül az utolsó januárban érkezett.

Mielőtt elhagyta a Respawnt és saját AAA-stúdiót alapított, a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Jedi: Survivor rendezője, Stig Asmussen utalt egy harmadik játék terveire, amely befejezné a trilógiát.

Néhány hónappal később megtudtuk, hogy a Respawn egy vadonatúj játékhoz keres munkatársakat, az álláshirdetések szerint a harmadik Star Wars Jedi játékhoz.

Végül pedig íme egy kis kedvcsináló a játékhoz:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!