A Samsung bejelentette az új, hajtogatható csúcstelefonjait

Vágólapra másolva!
Samsung bejelentette az új Galaxy Z Fold6, Z Flip6 hajlítható telefonokat. Valamint az új hordható kiegészítőit.
Vágólapra másolva!

Samsung bejelentette az új Galaxy Z Fold6, Z Flip6 hajlítható telefonokat, valamint a Galaxy Buds3, Buds3 Pro Fülhallgatókat és az új Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórákat.

Samsung Galaxy Z Fold6
A legfrisebb Samsung terméklista.

 

A Samsung mai bemutatóján bejelentette legújabb innovációit a hajlítható telefonok, fülhallgatók és okosórák terén. A bemutatón többek között bejelentették az új Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 hajlítható okostelefonokat, a Galaxy Buds3 és Galaxy Buds3 Pro fülhallgatókat, valamint az új Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórákat. Ezek az eszközök a Samsung legfrissebb technológiai újításait és dizájnfilozófiáját képviselik, és céljuk, hogy tovább növeljék a felhasználói élményt.

Galaxy Z Fold6

Az új Galaxy Z Fold6 a Samsung hajlítható telefonjainak legújabb zászlóshajója. A készülék lenyűgöző, 7,6 hüvelykes Dynamic AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely kibontva egy kompakt táblagépet idéz. A Fold6 nemcsak tartósabb, hanem még vékonyabb is lett, így még kényelmesebb használatot biztosít.

 

Samsung Galaxy Z Fold6
Szépen összecsukódik.

Az eszköz belsejében egy erőteljes, új generációs, Snapdragon 8 Gen 3 processzor dolgozik, amely zökkenőmentes multitaskingot és lenyűgöző grafikai teljesítményt nyújt. Az akkumulátor kapacitása is megnőtt, lehetővé téve az egész napos használatot intenzív feladatok mellett is. A Fold6 továbbfejlesztett kamerarendszere a hátlapon és az előlapon is kiváló minőségű fotók és videók készítését teszi lehetővé.

Galaxy Z Flip6

A Galaxy Z Flip6 továbbra is a stílus és a funkcionalitás tökéletes ötvözetét kínálja. Az új modell kompaktabb és könnyebb, mint elődje, ugyanakkor mégis rendkívül tartós. A 6,7 hüvelykes hajlítható kijelző kristálytiszta képet és élénk színeket biztosít, míg a külső kijelzőn keresztül gyorsan hozzáférhetünk az értesítésekhez és alapvető funkciókhoz.

A Flip6 új, erőteljes processzora és nagy kapacitású akkumulátora biztosítja, hogy a készülék bírja az egész napos használatot. A továbbfejlesztett kamerák segítségével pedig még jobban kihasználhatjuk a telefon egyedülálló hajlíthatóságát, például kéz nélküli fotózásra és videózásra.

Galaxy Buds3 és Buds3 Pro

A Samsung új fülhallgatói, a Galaxy Buds3 és Buds3 Pro, a vezeték nélküli hangzás élményét új szintre emelik. A Buds3 kiváló hangminőséget és hosszú akkumulátor-élettartamot kínál, míg a Buds3 Pro további fejlett funkciókkal is rendelkezik és mindkét készülék képes az adaptív zajszűrésre és a környezeti hangok beengedésére is.

Mindkét modell ergonomikus kialakítást kapott, hogy hosszú távon is kényelmes viselést biztosítson. Az új fülhallgatók emellett vízállóak is, így sportolás vagy esős időjárás esetén is bátran használhatjuk őket. Az egyszerű érintésvezérlés és a gyors párosítás pedig még kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot.

Galaxy Watch7 és Watch Ultra

A Samsung új okosórái, a Galaxy Watch7 és Watch Ultra, az egészségügyi és fitneszfunkciók terén nyújtanak kimagasló teljesítményt. A Watch7 elegáns és könnyű kialakítása mellett számos új szenzort is kapott, amelyek még pontosabb adatokat szolgáltatnak a felhasználók egészségi állapotáról és aktivitásáról.

A Watch Ultra a prémium kategóriát képviseli, robusztus dizájnjával és fejlett funkcióival. Az óra képes monitorozni a vérnyomást, az EKG-t, a pulzust és az alvási szokásokat, valamint beépített GPS-szel és hosszú akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Az Ultra modell különösen a sportolók és az aktív életmódot folytatók számára ideális választás.

Összegzés, árak

A Samsung legújabb bejelentései ismételten megerősítik a vállalat elkötelezettségét az innováció és a felhasználói élmény javítása iránt. Az új Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 hajlítható telefonok lenyűgöző technológiai újításokat és stílusos dizájnt kínálnak, míg a Galaxy Buds3 és Buds3 Pro fülhallgatók kiváló hangminőséget és kényelmet nyújtanak. Az új Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák pedig az egészségi állapotunk és fitneszszintünk monitorozásában nyújtanak kimagasló segítséget.

A Samsung Galaxy Z Fold6 modellek Ködös ezüst, Rózsaszín és Tengerészkék, míg a Galaxy Z Flip6 Ködös ezüst, Sárga, Kék és Menta színváltozatokban lesznek kaphatók A Fold 256GB-os verziója 829 990, az 512 GB-os változat 879 990, míg az 1TB-os készülék 979 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. A Galaxy Z 256 GB-os változata 499 990, míg az 512 GB-os 549 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.
A Bluetooth-os Galaxy Watch7 40 mm-es változata 129 990 forintos, a 44 mm-es 149 990 forintos, az LTE verzió 40 mm-es változata 139 990 forintos, a 44 mm-es 159 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható. A Galaxy Watch Ultra 279 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik.

A Galaxy Buds3 sorozat Ezüst és Fehér színben lesz kapható. A Galaxy Buds3 69 990 forintos, míg a Galaxy Buds3 Pro 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!