Ellenáll a bántalmazásnak a Galaxy S24 Ultra

samsung, galaxy s24,
A kijlező gyönyörű lett!
Vágólapra másolva!
Világelsőként hasznosítja a Corning Gorilla Armor üveget, jól bírja a betonra esést.
Vágólapra másolva!

Minél drágábbak a mobilok, annál nagyobbak az elvárások a hétköznapi gyűrődésekkel szembeni ellenállóságuk terén. Egy youtuber jóvoltából pozitív híreket kaptak a Galaxy S24 Ultra csúcsmobil megvásárlásán gondolkodók, rossz kezekbe kerülve is meglepően sok mindent elvisel.

A Galaxy S24 a világ első olyan okostelefonja, amelynek az előlapját Corning Gorilla Armor üveg védi, a telefon bemutatásakor a Samsung büszke is volt erre. Szerencsére nem véletlenül, a PBKReviews tesztje alapján a Mohs-féle tízes keménységi skála 7-es szintjét elérő tárgyak csak alig láthatóan képesek megkarcolni, a feltűnőbb esztétikai hibákhoz már 8-as keménységű anyag kell, míg a 9-es szintűek mélyebben bele tudnak vájni az előlapot védő üvegbe.

Kontextusként a tavalyi Galaxy S23-on használt Gorilla Glass Victus 2 üveg már 7-es szinten látványosan karcolódni kezdett, és 8-as keménység kellett a mélyebb vájatokhoz.

A Galaxy S24 Ultra titán háza már nem bizonyult ennyire karcállónak, 4-es keménység kellett az enyhe karcok megjelenéséhez, 5-ös szint a komoly karcokéhoz. Cserébe viszont rendkívül jól kimerevíti a telefont, a PBKReviews házigazdája jó néhányszor betonra ejtette a készüléket, ám annak esztétikai hibákon kívül más baja nem lett.

Mindez azt jelenti, hogy a Galaxy S24 Ultrájukat szép állapotban tartani kívánóknak érdemes tokot használniuk, de attól nem kell különösebben tartaniuk, hogy a zsebükben lévő kulcsok összekarcolnák a telefon kijelzőjét.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!