A hátsó kertben ásták el a halott youtubert

carlos henrique medeiros
Az ismerősei szerint drogtúladagolásban halt meg Carlos Henrique Medeiros
Vágólapra másolva!
Értelmetlen tragédiával végződött a barátokkal töltött vacsora. És még ezen is tudtak rontani a haverok.
Vágólapra másolva!

Sokkoló tragédia híre rázta meg a brazil közösségi médiát, 26 éves korában meghalt a főként csínytevésekre és kabaréra szakosodott Carlos Henrique Medeiros. A férfi a Sao Paulo külterületéhez tartozó Itapecerica da Serra településen élt, szenteste kilenc óra magasságában átment az utcájában lakó kollégáihoz vacsorázni, ezt követően nem látták többé élve.

Az ismerősei szerint drogtúladagolásban halt meg Carlos Henrique Medeiros Forrás: Carlos Henrique Medeiros / Instagram

A kollégái azt állították, hogy a YouTube-on 1,77 millió feliratkozóval rendelkezett Carlos olyan éjszaka 2 óra táján távozott tőlük, a kétségbeesett család jobb híján a közeli erdőkben és kórházakban kereste. Végül december harmincadikán Carlos egyik barátja gyanús földhalmot látott a kollégák kertjében, a közelében a férfi pólójával, így értesítette a rendőrséget, mire előkerült a youtuber teste.

A fordulatra reagálva a kollégák azzal álltak elő, hogy Carlos kábítószert fogyasztott, majd az egyikőjük nővérével való szex közben rosszul lett és meghalt, erre zavarukban elásták a kertben. A rendőrök nem találtak külsérelmi nyomokat a testén, a boncolás és a toxikológiai vizsgálat eredményeire várnak.

Carlos egyik barátja azt nyilatkozta az ügy kapcsán, hogy az apja tavalyi halálát követően a youtuber befejezte a videók készítését, helyette inkább a kokain fogyasztása kezdte lekötni a figyelmét, ráadásul tudomása szerint az egyik kollégája partner volt ebben. Ez magyarázattal szolgálhat arra, hogy a mentők értesítése helyett miért ásták el a testét, akármennyire is csak rontottak ezzel a saját helyzetükön.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!