Megemeli az árait a Yettel

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ céglogó felirat logó SZIMBÓLUM, üzlet, Yettel, felirat, logó, üzlet, ügyfélszolgálat
Budapest, 2023. február 5. A Yettel Magyarország második legnagyobb mobilszolgáltatójának cég felirata a főváros V. kerületében, a Károly körúton. A Telenor Magyarország Zrt. 2022. március 1-től új néven, Yettel Magyarország Zrt.-ként, röviden Yettel néven működik tovább. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
A lakossági és kisvállalkozói számlás tarifa havidíjakban 15,3%-os mértékű emelkedést tapasztalhatnak a Yettel ügyfelei március 5-től.
Vágólapra másolva!

A Telekom és a Vodafone áremelése után a Yettel is bejelentette, hogy a lakossági és kisvállalkozói számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelei 15,3%-os díjváltozást tapasztalhatnak majd, amely a lakossági előfizetések esetén a tarifahavidíjakat érinti.

A havidíjon felüli perc és SMS díjak, valamint a kiegészítő adatjegyek ára a korrekció után is a korábbival azonosak maradnak.

Kisvállalkozói számlás előfizetések esetén a díjváltozás a havidíjakat és az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételeket érinti, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak ezeknél a tarifáknál is változatlanok maradnak. Az inflációkövető díjkorrekció az egyéb ügyfélszegmenseket a Yettel nekik küldött értesítésében foglaltak szerinti érinti.

A Yettel 15,3%-os áremelést jelentett be Forrás: MTI/Faludi Imre

Azon tarifacsomagok esetében, amelyek adatkerete nem teljes egészében használható fel az 1-es / EU roaming díjzónában és érintettek a díjváltozásban, ott lakossági és kisvállalkozói előfizetés esetén 2024. március 5-től a felhasználható roaming-adatkeretek növekednek.

A szolgáltató a változások életbe lépését megelőzően megfelelő időben SMS-ben és/vagy e-mailben, valamint a számlalevélen értesíti ügyfeleit a változásokról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!