Nagy dobásra készülnek az OtterWorks játékfejlesztői

Vágólapra másolva!
Az OtterWorks filozófiája szerint, az új technológiákkal nemcsak a mindennapjainkat könnyíthetjük meg, de a világot is élhetőbbé, jobbá tehetjük. Az innováció és kreativitás ötvözetével mind társadalmi hasznosságban, mind pedig szórakoztatásban élen jár az OtterWorks. Cégbemutató.
Vágólapra másolva!
Forrás: OtterWorks

Az OtterWorks eddig megjelent két játéka (Escape Velocity, Fall of Cutie) után hamarosan a saját fénytechnikai megoldással készülő Light of Life runner game-mel jelentkezik. Az Otterek amellett, hogy játékokkal kelnek és fekszenek, iOS és Android platformokra fejlesztenek applikációkat.

Forrás: OtterWorks

Az OtterWorks hisz abban, hogy partnerei igényeit kiszolgálva – egyszerre – az applikációfejlesztésben szerzett tapasztalatait a játékfejlesztésben is kamatoztathatja, például új megoldásokon és technológiákon gondolkozhatnak.

Az Otterek innovatív hozzáállását tükrözi az egyedi fénytechnológiájuk megvalósítása is, a Custom Light Modell, mely a sokkal jobb grafikai élmény mellett a játékok zökkenőmentesebb futását is biztosítja.

A csapat mindezeken túl szívügyének érzi az utánpótlás nevelését is: a fejlesztők maguk is gyerekkoruk óta a játékok bűvöletében élnek, megszállottan tanultak, olvastak és rajzoltak, így születtek meg az első játékaik. Ezért a Mesharray és az OtterWorks elhatározta, hogy Indie Game Maker tanfolyammal segítik a fiatalokat, akiket pont annyira nyűgöz le a játékkészítés világa, mint őket. Mint minden területen, itt is elhivatottságra van szükség a kreativitáson túl.

Forrás: OtterWorks

A cég hosszú távú terve, hogy nemzetközi szinten is elismert játékfejlesztőkként szerepeljen a csapat. Ezt a célt szem előtt tartva igyekeznek mindig a következő nagy dobásra koncentrálni: a jelenlegi irányvonalak és technológiák melletti leragadás helyett a már CLM innovációval készült, különleges légkörrel operáló, már-már filozófiai magasságokat súroló Light of Life játék a következő mérföldkő az OtterWorks életében. A csapat azt ígéri, olyan intenzív élményben lesz részünk, amely hozza a szintjét még a legnagyobb versenytársnak, a Mediocre Smash Hit játékának is.