Jövés-menés a legnépszerűbb amerikai tévésorozatokban

Vágólapra másolva!
Lucy Lawless, a Magyarországon is népszerű Xena című tévésorozat ex-főszereplője hét rész erejéig csatlakozik az X aktákhoz. Eközben a Vészhelyzet Benton dokija, Eriq La Salle bejelentette, hogy távozik kórházszériából, és a jövőben rendezői karrierjére kíván koncentrálni.
Vágólapra másolva!

Lucy Lawless, a Xena című tévéfilmsorozat sztárja szerepet vállalt az X aktákban. A 33 éves új-zélandi színésznő múlt hónapban vesztette el főállásást, mint Xena, miután a fantasy-sorozat hat szezon után végleg befejeződött.Az X akták készítői azt egyelőre titkolják milyen szerepben fog feltűnni a harcias nőszemélyként megismert színésznő, de azt elárulják, hogy nem mindennapi felbukkanást készítettek elő számára. Lawlesst már a novemberben bemutatásra kerülő új idény első epizódjától kezdve láthatják az amerikai nézők.

Nem láthatják viszont már sokáig Benton doki szerepében Eriq La Salle-t. A Vészhelyzet sztárja belefáradt a sorozatba, és a jövőben rendezői karrierjére kíván koncentrálni. La Salle jövő májusig még a stáb tagja marad, akkor jár le ugyanis három évre kötött 27 millió dolláros szerződése. Benton doktor a sorozat első részétől rendel a képernyőn, amiért az évek során három Emmy-díjra is jelölték a színészt.

(ABC)