Lajcsi műsort is, nagylemezt is tervez

Vágólapra másolva!
Lajcsi új nagylemeze - a Bódi Gusztival és a Fekete Szemekkel készített Bulizzunk ma együtt - már platinalemez lett. A közeljövőben együtt, és külön is szeretnének minél több albumot készíteni. A Dáridó estetleges őszi újrakezdéséig Miskolcon és Romániában is fellépnek. Lajcsi nem hagyott kétséget: ha újra beindul a műsor, Bódi Gusztiék sokszor szerepelnek majd.
Vágólapra másolva!

A Dáridó műsorvezetőjének, és egyben szellemi atyjának nemrégiben megjelent CD-je, a Bulizzunk ma együtt, amelyet Lajcsi Bódi Gusztival és a Fekete Szemekkel készített, két hete uralja a lemezeladási lista első helyét. Az album már a megjelenés napján platinalemez lett, amelyet tegnap vehettek át.

A sikeren felbátorodva Lajcsi és Bódi Guszti a Guszti felesége (Margó), testvére (Szipa) és két fia (Csaba és Guszti) alkotta Fekete Szemekkel közösen egy újabb lemezt terveznek, amelynek eddig még csak egyetlen dala, a Gyere, Lajcsi, bulizz velünk! készült el. Addig is októberben kiadásra kerül a Nagyecsedi Fejkete szemek új CD-je, az Egy bűnöm van.

Lajcsi azt is leszögezte, hogy ha késő ősztöl folytathatja a Dáridót a tv2-n, akkor ott is rengeteget szerepel majd Bódi Guszti és csapata.

Korábban:
Dáridó nélkül Lajcsi sem marad
Ősztől megszűnik a Dáridó
Radikális változások a Dáridóban