Eminem tovább játszhat

Vágólapra másolva!
Az HBO mozicsatorna nem kevesebb, mint 2 millió dollárt (csaknem 500 millió forintot) ajánlott fel epizódonként Marshall Mathersnek, ismertebb nevén Eminemnek, ha hajlandó játszani újonnan induló, saját gyártású sorozatában.
Vágólapra másolva!

Az HBO mozicsatorna hamarosan befejezi az Egyesült Államokban (az itthon még nem is oly régóta látható) rendkívül népszerű Szex és New York című sorozatának gyártását.

A csatorna munkatársai a jól bevált recepthez ragaszkodva újabb tévésorozat indítását tervezik, ezúttal azonban nem csak női főszereplőkkel. A csatorna nem kevesebb, mint 2 millió dollárt (csaknem 500 millió forintot) ajánlott fel epizódonként Marshall Mathersnek, ismertebb nevén Eminemnek, amennyiben hajlandó játszani a sorozatban.

A rapper - aki többször is hangsúlyozta, érdekli a színészet, és szeretne még több feladatot vállalni e téren - nemrégiben vehette át az MTV Movie Awards legjobb színészének járó díját a 8 mérföld című filmben nyújtott alakításáért.

Az HBO egyik munkatársa szerint a tévéshowban testhezálló szerepet szánnak neki, akárcsak az önéletrajzi ihletésű 8 mérföld esetében: "kemény lesz és szókimondó - alaposan felborzoljuk majd a kedélyeket".