Ősztől a Magyar Televízió új magyar sorozattal, és több új szórakoztató műsorral jelentkezik. Vadas Mihály, a szórakoztató műsorok főszerkesztője szerint novemberig köti szerződés Vitray Tamást a közszolgálati csatornához. Vitray a kereskedelmi tv2-vel áll tárgyalásban.

Vadas Mihály, a Magyar Televízió szórakoztató főszerkesztőségének vezetője elmondta, hogy szeptembertől egy hetente 25 percben jelentkező magyar filmsorozatot indítanak Kern András és Udvaros Dorottya főszereplésével. Havonta egy alkalommal kétszer 50 percben látható majd a Névsor című műsor, melynek keretében az éppen névnapjukat ünneplő sztárok szórakoztatják a közönséget. Új műsora indul Balázs Péternek. Ismeretlen ismerős címmel pedig népszerű személyiségek magánéletébe nyerhetünk bepillantást. Az első vendég Kovács István ökölvívó lesz. Folytatódik a Hova tovább, a Hölgyválasz című műsor. Baló Júlia Randevú címmel sztárportrékat mutat be a nézőknek. Rendszeresen ajánlják majd ismert művészek a Magyar Televízió műsorait, elsőként Kern András próbál kedvet csinálni az adásoknak.

Vadas Mihály közölte, hogy tudomása szerint Vitray Tamást novemberig több műsorral szerződés köti a Magyar Televízióhoz. Arról nem tudott nyilatkozni, hogy azután számítanak-e Vitrayra mint műsorkészítőre. A népszerű tévés várhatóan a tv2 képernyőjén tűnik majd fel. 

Korábban:
Először az Istvánokat hívják meg - show az m1-en
Pokoli történetek, kegyetlen vetélkedő a tv2-n
Az RTL Klub is indít reality show-t