Marsi Anikó színészkedik

Az RTL Klub műsorvezetőjét, Marsi Anikót meghívták a kereskedelmi csatorna Limonádé című vígjátéksorozatába.

A Fókusz műsorvezetője tulajdonképpen önmagát alakítja a Limonádé című sorozatban, szerepe szerint interjút készít a sorozat egyik főszereplőjével, Dokival. "Kíváncsian és egy kicsit aggódva készültem a felvételre, hisz most színészek közreműködésével kellett eljátszanom egy előre megírt, megrendezett riportot" - mesélte Marsi Anikó. "Egészen más, mint amikor műsort vezetek, vagy saját interjút készítek. Főiskolás koromban a rendező szakosok többször is felkértek, hogy egy-egy helyzetgyakorlatot játsszunk el a kamera előtt. A Cipő című vizsgafilmben például főszerepet kaptam, bár abban nem volt szövegem" - emlékezett vissza a műsorvezető.

Marsi Anikó nagyon jól érezte magát a Limonádé stábjával, bár ennek ellenére eszében sincs átnyergelni a színészi pályára. "Nagyon helyes volt a társaság, türelemmel fogadták azt is, ha elrontottam a szöveget, de én nem vagyok színész, nem lenne szép tőlem, ha azt mondanám, hogy most aztán ide nekem az oroszlánt is" - mondta Marsi Anikó.

Kapitány Iván, a sorozat rendezője és társproducere szerint azonban Anikó más szerepkörben is megállná a helyét. Egyébként több szempont is szerepet játszott abban, hogy őt választották. "Gondoltuk, ha már az RTL Klubon indul a sorozat, akkor a csatorna arcai közül választunk. Anikó remek szakember, kedves, szép, és a felvétel alapján mondhatom, nem csalódtunk benne" - mondta a Limonádé rendezője.