Felbukkan a csinos ügyvédnő

2005.11.07. 12:27

Péntek este továbbra is a hölgyeké a főszerep a Viasat 3-on: november 11-től vetíti a csatorna az Ally McBeal című amerikai sorozatot. Az első évad után a hazánkban még nem látott epizódokat is megnézhetik a nézők.

A sorozat az amerikai Fox tévécsatornán futott 1997 és 2002 között. A negyvenöt perces epizódokból 112 készült, Argentínától Malajziáig számos országban vetítették. A stáb négy Golden Globe-díjjal gazdagodott, további 29 elismerésben részesült más díjkiosztókon, 92 jelölés mellett.

Ally McBeal egy bostoni ügyvédi iroda alkalmazottja, aki a tárgyalótermek világában otthon van, de a magánélet útvesztőiben hajlamos eltévedni. A főhős gyakran igyekszik elrejteni valós, olykor kacér gondolatait, de a filmkészítők jóvoltából a néző minden intim részletet megtudhat. A Broadwayről a filmszakmába csöppent Calista Flockhart mély érzelmekkel és jó adag fanyar humorral fűszerezve mutatja be egy dolgozó nő mindennapjait.

Az Ally McBeal (főszereplők: Calista Flockhart, Courtney Thorne-Smith, Greg Germann, Lisa Nicole Carson, Jane Krakowski, Gil Bellows) mind az öt évadját vette meg a Viasat. Az Egyesült Államokban rendkívül sikeres sorozatnak komoly ellenfelei lesznek a nézettségi versenyben, hiszen a TV2-n ilyenkor az Áll az alku című igen nézett vetélkedő vagy népszerű filmek futnak, az RTL pedig a toplista élén álló Barátok közt-öt adja.

A pénetek estét a csatorna a nőknek ajánlja: az Ally McBeal este nyolckor jelentkezik, Szex és New York péntek este kilenctől látható, a nyugati országokba csábított, majd az erőszakkal prostituált lányokról szóló Matrioshki látható, este tíztől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK