Erőszak és női témák a Viasaton

Vágólapra másolva!
Megváltozott a Viasat 3 délutáni műsorstruktúrája. Míg hétköznap a krimi és az akció határozza meg a csatorna kínálatát, addig szombaton és vasárnap a fiatal nők kedvenc sorozatai láthatók.
Vágólapra másolva!

Minden hétköznap 16:20-kor kezdődik a Nash Bridges - Trükkös hekus című krimisorozat Don Johnson főszereplésével, majd 17:20-kor a Lea Parker című francia széria az egykori szépségkirálynő, Sonia Rolland-dal a címszerepben. 18:30-kor a Nevess csak! show-t láthatják a Viasat 3 nézői. Este 7 és 8 óra között a Vészhelyzet korábbi epizódjait vetíti a csatorna.

Szombat és vasárnap délutánonként a fiatal női nézőket próbálja becserkészni a csatorna, olyan sorozatokkal, mint a Sabrina, a tiniboszorkány, a Mindig nyár, a Segítség, sztár lettem!, a Spinédzserek, A narancsvidék vagy az Ally McBeal.

port.hu

Summerland - Mindig nyár

Múlt héten a negyedik legnézettebb hazai tévécsatorna a teljes lakosságnál 3,7 százalékot szerzett, ám a fiatalabb célcsoportban, a kereskedelmileg fontos 18-49-es csoport esetében négy százalék felett végzett. Az év 9. hetében a Viasatnak a Helyszínelők hozták a legtöbb nézőt: csütörtökön 411 ezer magyar izgult a nyomozás során. Rögtön utánuk 305 ezres nézőszámmal bukkantak fel a Miami helyszínelők, a Szex és New York pénteki epizódján 232 ezer néző derült.

Forrás: Viasat 3