Személycserék az RTL Klub Reggelijében

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub Reggeli - Süs fel nap! című műsora arculatban január elején változott meg, akkor több új műsorvezetőt is bevetettek. Most ismét eljött a vérfrissítés ideje.
Vágólapra másolva!

Kun Zsuzsa, a Reggeli főszerkesztője elmondta az [origo] kérdésre, hogy nők terén jól áll a produkció, férfi műsorvezetőt még keresnek. "Vágó Piros még a próbafázisban van, egyszer szerepelt nálunk reggel, műsorvezetőként, így még az elején vagyunk a lehetséges, közös munkának. Péter Petrával évekkel ezelőtt is megpróbálkoztunk, most újra együtt dolgoztunk párszor. A stílusa jó, a többi műsorvezetővel tud párban dolgozni, IQ-ja és humora van. Bár alapvetően a mienk egy laza, vidám műsor, Petra tud jó, komoly interjúkat is készíteni. Amit ő képvisel, olyan nincs a csapatban - azaz, a jelek szerint maradunk együtt" - tette hozzá.

A műsor a tavaly év végén bekövetkezett váltás óta keresi, a már meglévő csapat mellé az új arcokat, ezzel a hullámmal érkezett a két próbaadást már letudó Istenes László (TV3, MTV, Inforádió), Vágó Piros (Danubius rádió, korábban Pilis, Star és Sláger rádió) vagy a már említett Petra (Est FM, Viasat 3, Sziget tévé, a Danubius rádió). Hogy ki marad meg a produkciónál, az több tényezőtől függ. Az egyik a tévézők reakciója (rengeteg e-mail és hagyományos levél érkezik), de persze a nézettségi adatok is fontosak. Egy-két adás alapján ez utóbbi még nem mérvadó.

Kapott pár lehetőséget Valkó Eszter (aki korábban a játékot vezette, illetve Kovács "Kokó" Istvánnal a Havazin című műsorban síelt), ám sem ő, sem a VV3 második helyezettje, Leo nem tudott gyökeret verni a műsorvezetők közt. "Esztert megszokták a nézők a játékban, így kisé megzavarodtak, mikor ő is faggatni kezdte a vendégeket. A játékot nagyon jól csinálja, így visszaengedtük őt arra a terepre. Leót pedig a nézők talán nem fogadták el igazán hitelesnek. Ez hosszú műsor, nehéz műfaj, talán még túl sok volt neki" - vélte Kun Zsuzsa.