Top 10: a legidegesítőbb tévés finálék

2006.06.02. 13:08

6. Lost - 1. évad

A repülőgép-szerencsétlenséget túlélő 48 ember 24 részen át keresi a kiutat a szigetről, de csak egy titokzatos szigetlakót találnak, akitől sokat nem tudnak meg. Persze eközben a megannyi főhős járkál ide-oda és hogy, hogy nem találnak valami csapóajtót a lakatlannak hitt sziget egyik fájának tövében, melyben még a villany is felgyullad egyszer. Ja, és ott vannak a balszerencsét hozó számok, így minden elő volt készítve a jókora sokkhoz.

ABC

Mi történt? Se sok, se sokk nem történt, ellenben pár szigetlakó tutaját eltérítette 1-2 szelíd motorosnak kinéző hippi, Waltot elrabolták, és végre kinyitották a csapóajtót, de hogy mi van odalent, azt csak a 2. évad első részéből tudhatják azok, akiknek van otthon AXN-jük. A nem kábelesek ősszel tudják majd meg az RTL Klubról, nagy valószínűséggel.

Anyázás faktor: Csekély, mert sokkal nagyobb dolgokat várt volna el az ember. Ha az utolsó előtti jelenetnél lett volna vége, akkor lehetett volna 7 pont is, de így sajnos csak 5, mert abban nem volt túl nagy pláne, hogy felemelnek egy fémdarabot. Nem baj, a sorozatból még kinéz jó pár évad, talán a 6. végén kapunk egy megfelelően érdekes cliffhangert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK