A Lost Shannonja ellenállhatatlan

2006.09.11. 12:19

A Lost szereplői közül, a nőknél érdekes módon nem Kate (Evangeline Lilly), hanem Shannon, azaz az őt alakító Maggie Grace lett a legnépszerűbb. Ha a férfiak közül kell választani valakit, aki társ lehet egy lakatlan szigeten, akkor Jack, azaz Matthew Fox a nyerő.

Tavasszal ragyogó nézettségi adatokat produkált a Lost - Eltűntek című sorozat, a kereskedelmi célcsoport egyik kedvenc műsora volt. Olvasóinkat arra kértük, hogy szavazzák meg, ki a legrokonszenvesebb szereplő. A rovat látogatói közül bő hatezren voksoltak, ennek alapján a férfiak közül a Sawyerrel sokáig fej-fej mellett haladó Jack nyert, míg a nőknél, a végén Shannon megelőzte Kate-et, így nem a legfőbb női karakter lett a befutó.

A kérdés úgy szólt, hogy "Ön kivel menne egy lakatlan szigetre?". Olvasóink 11,6 százaléka az orvos Jacket választaná, aki amellett, hogy jóképű fickó, még a sebeket is ellátja, lázat is csillapítja - ami egy távoli, magányos földdarabon jól jöhet. A pimasz, konok Sawyer olvasóink 10,6 százalékának bizalmát élvezi, 10,2 százalék pedig az iraki, Sayiddal hajózna ki a nyílt vízre. A kopasz, titokzatos figura, John Locke alig 4,5 százalékkal futott be, de zenész Charlie még nála is gyengébben muzsikált, 1,9 százalékkal végzett.

abc

A magyaroknál ők a nyerők

A nőknél sokáig magabiztosan vezetett Kate, ám két nap alatt Shannon behozta hátrányát, így 27,5 százalékkal nyert. Öt tizeddel maradt le tőle barna sorstársa, miközben Claire 4,5, Sun Kwon pedig alig 2 százalékot ért el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK